Rabobank
Integrated Security Solutions
Breman -goed plan-
't Vierkantje
Havecon
Houtlijn
Hermes Project Ontwikkeling Vastgoed
Kees Greeve Kassensloop
Toyota Pluym B.V.
Honda Kneppers
Cas Lamens
Joost Kerklaan Kassensloop
VSVK Infra techniek
Flair

Organisatie

Op de dag van de 60e wielerronde t.w. 8 augustus 2015 kregen voorzitter Henk Kruithof, secretaris Martin Pieterse, bestuurslid Aad Greeve en penningmeester Peter Straver vanwege hun werkzaamheden voor de Berkelse Wielerdag een onderscheiding.
Uit handen van voorzitter Paul van Heijningen van het district Zuid-Holland kregen ze de KNWU-speld voor bewezen diensten.
Na zo'n dertig jaar de kar te hebben getrokken droeg het oude bestuur het stokje over aan het nieuwe bestuur. Leon Brabander is daarvan de nieuwe voorzitter, aangevuld door Pierino van der Burg, Pieter Zuijderwijk, Eugene Toussaint en Jurgen van der Welle.


Email naar organisatie: info@wielerrondeberkel.nl

Daarnaast heeft het bestuur de beschikking over 17 medewerkers die allemaal belangeloos hun medewerking verlenen bij de organisatie van de Berkelse Wielerdag. Voor de opbouw van het parcours maakt het bestuur gebruik van de leden van Scoutinggroep Olave St. Claire uit Berkel en Rodenrijs.  Opvallend puntje in de organisatie van de Wielerdag is dat de Stichting nog steeds tuinders af loopt. Nu niet meer voor een bijdrage in natura maar voor een bijdrage in geld waarmee de Grote Prijs van de Berkelse Kwekers wordt verreden. Zonder de Berkelse kwekers zou de organisatie van de Berkelse Wielerdag een stuk moeilijker zijn. 
Het bestuur is hen dan ook bijzonder dankbaar dat zij de afgelopen jaren de Berkelse Wielerronde hebben gesteund.